Skift til Kaspersky-programmet fra andre programmer fra Kaspersky

Hvis du har Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Security Cloud installeret på din Mac, kan du problemfrit skifte til Kaspersky-programmet. Bare download og installér Kaspersky-programmet. Det tidligere program fjernes automatisk fra din Mac, og din licens eller dit abonnement overføres til det nye program.

Din licens eller dit abonnement overføres til Kaspersky-programmet på følgende måde: